WCP_2531.jpg

Dnešní menu

Prvotřídní

Denní menu

LETNÍ VÍKENDY V SOKOLOVNĚ

    CARPACCIA A TATARÁKY

    • Gazpacho z medového melounu, tatarák z okurky a ricotty, parmská šunka 7) 12) 155 Kč
    • Carpaccio z hovězí svíčkové, šafránové špagety, kapary salsa s parmezánem 1) 3) 7)455 Kč
    • Tatarák z divokého lososa s vůní limety, philadelphia krém s tobico kaviárem, kousky avokáda 4) 7)315 Kč

    DEZERT

    • Meruňkový cheesecake, smetanová zmrzlina, skořicová sušenka 1) 3) 7) 8) 145 Kč

    POLÉVKA

    • Kuřecí krém s chlebovými krutony 1) 3) 4)85 Kč

    HLAVNÍ JÍDLA

    • Bao buns s trhaným vepřovým masem, Hoisin majonéza, křupavá zelenina, koriandr, chilli 1) 3) 4) 6) 11)265 Kč
    • Hovězí pečený krk na česneku, slané lívance s křupavou slaninou, restovaná kapusta 1) 3) 7)285 Kč
    Alergeny
    1 obiloviny , 2 korýši , 3 vejce , 4 ryby , 5 arašídy , 6 sójové boby , 7 mléko , 8 skořápkové plody , 9 celer , 10 hořčice , 11 sezam , 12 oxid siřičitý , 13 vlčí bob , 14 měkkýši
    Nastavení soukromí a cookies

    Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.