Každý den pro Vás připravuje šéfkuchař Přemysl Douša se svým týmem nové speciality. Která bude ta Vaše nejoblíbenější?

Kafe restaurant

JÍDLO TÝDNE

Duet hovězího flanku a telecího Rib eye

smažený chřest, brambory, žampiony, pepřová omáčka

265 Kč

PONDĚLÍ 1.6.2020

Žampiónový krém s krutony

60 Kč

Kuřecí supreme s bylinkovou nádivkou

bramborová lepenice, pečená zelenina

195 Kč

Masové nudličky v rajčatové omáčce

bylinková rýže, restované papriky, pórek, cibule

175 Kč

Salát s kozím sýrem a pečenou řepou v medu

vinné hrozny, konfitovaný česnek, rukola, špenát

225 Kč

ÚTERÝ 2.6.2020

Zelná polévka s klobásou

60 Kč

Filírovaný krůtí steak s hráškovým pyré

pečené rajče, batáty, demi glace s dijonskou hořčicí a pomerančem

195 Kč

Bavorská sekaná

máslová bramborová kaše, salát z nakládané zeleniny

165 Kč

Čerstvé těstoviny s krevetami v Tom Yum omáčce

tempurovaná cuketa, cherry rajče, máslo, cibule, česnek, rukola

225 Kč

STŘEDA 3.6.2020

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou

60 Kč

Salát s kuřecím masem a zeleninou

chřest, listový salát, ředkvičky, okurka, cherry rajčata, červená cibule, bylinková bageta

195 Kč

Vepřová panenka v anglické slanině

gratinované brambory, grilované žampiony, koňaková omáčka

225 Kč

Chřestové italské risotto

parmezán, rukola, máslo

175 Kč

ČTVRTEK 4.6.2020

Hráškový krém se šunkou a krutony

60 Kč

Kuřecí a vepřový Satay s arašídovou omáčkou

bylinková rýže, tortilla, malý míchaný salát

195 Kč

Jehněčí plec na česneku s krémovým špenátem

bramborové knedlíky, smažená cibulka

225 Kč

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

čerstvé jahody, vanilka, moučkový cukr

155 Kč

PÁTEK 5.6.2020

Pórková polévka s bramborami a vejcem

60 Kč

Kuřecí steak v pikantní marinádě

fazolové ragú chilli con carne, rozmarýnové brambory

185 Kč

Hamburská vepřová pečeně

houskové knedlíky, kyselé okurky, šunka

175 Kč

Špenátové lasagne s lososem

míchaný salát s červenou cibulkou a parmezánem

225 Kč

 

Upozornění: Informace o alergenech jsou k nahlédnutí u obsluhy restaurace.